1733758.jpg

No niin, vihdoin ja viimein se on valmis! Siitä tuli ihan hieno ja käyttökelpoinen. Tämä pitsineule oli minulle uusi tuttavuus ja positiivinen sellainen. Sehän oli ihan suhteellisen helppoa kutoa. Kuvio onnistui muutamia pikkumokia (joita ei onneksi valmiissa työssä kukaan huomaa) lukuun ottamatta hyvin. Eniten minua hämmästytti noiden nauhojen pituus - 130cm. Uskollisesti sen tein kuitenkin ohjeen mukaan. Valmiina vähän ihmettelin niitä letkuja, kunnes huomasin: "Nämähän voi laittaa monin kerroin ympäri ja ympäri..."

En ole kovinkaan monesti höyrytelly mitenkään näitä tekeleitäni ja siksipä viimeisen päättelyn jälkeen kiskaisin neuleen suoraan päälleni. VOI KAUHISTUS! Sehän on aivan valtavan iso. Näppäränä tyttönä pesaisin paidan ihan villapesuaineella käsin ja kuivasin työn vain laakakuivauksella kuivaustelineen päällä.  Ja sehän auttoi! Kuva on otettu asuntovaunussa ja vähän hämärissä olosuhteissa muutenkin, joten siitä johtuu tuo rakeisuus ja kohina taustalla.

Tykkään tästä neuleesta ja voisin pitää sitä päälläni vaikka joka päivä. Se on tosi lämmin tämmöselle vilukille kuin minä.

Ja ohjeen tosiaan otin kuten aikasemmin olen jo tainnut mainita Novitan lehdestä talvi 2007