Entinen musta kynttiläkruunu sai valkoista spraymaalia kylkeensä ja helmoihinsa vähän tähtinauhaa. Siitä tulikin ihan uusi, ei tarvinnut heittää roskalavalle. Hmmm. Kannatti ostaa 3,90€ maalit ja 1,90€ tähti nauha.

Minun jouluni oli tänä vuonna valkoinen, siispä tontutkin olivat harmaita, eikä punaisia kuten aiempina vuosina. Nämä on ihan kaupasta hankittu :)

Seuraavaksi esittelenkin operaatio Kissan poseraaus:

Oikeasti yritin ottaa tunnelma kuvaa hopealanka-pallosta, jonka punoin ennen joulua, mutta Otto päätti virittäytyä kameran eteen. Minä olen tärkein, ja komein ja fiksuin kaikista, ota minusta kuva. Ota nyt se kuva!

Niin tosiaan yritin siis kuvaa tuosta kukka asetelma, suklaarasia, kynttilä systeemistäni. Mutta...

... Otto-herra päätti toisin. Joten luovutin ja otin sitten poseeraus kuvan.

Tuli tosi epätarkka, mutta iteppähän tunkeutu kuvattavaksi . Kattini on semmonen, että ihan sama mitä erikoisempaa teen, kuten kuvailen sisällä. Heti pitää olla ihmettelemässä ja nokkaa pistämässä linssin eteen. Tai sitten siinä linssin edessä on hmmm... takapuoli. ÄH!

Pitänee kertoa tuosta kissasta vähän. Se on sivistynty. Isolla S:llä. Nimittäin näissä vessa ja pieru asioissa. Kuinka moni teistä muistaa käydä vessassa pierasemassa kun on kotonaan?? Häh?? Ei varmastikaan ainakaan kovin moni. Otto on ottanut tämän pieruasian tosi omakohtaiseksi. Nimittäin yksi aamu ihmettelin, kun sille tuli kamala kiirus vessaan, silleen hädissään juoksi. Menin kattomaan, että mikä sille tuli, kun niin kummasti käyttäyty. Otto meni omaan vessa-koppiin, kääntyi siellä niin, että vain takapuoli jäi vessan puolelle ja PRUUT, oikein mahtavalla äänellä. Arvatkaapa vaan kelle nauru maittoi. Oli se sen verran koominen tilanne.

Että semmonen Otto tämä. Pireekin vain vessassa :)

No niin, mutta pärjäilkäähän siihen saakka, kunhan saan kaksi keskeneräistä kaulahuiviani valmiiksi.